Ja, ik wil!

Het Uilenbos is een prachtige locatie voor de mooiste dag van uw leven in midden van Nederland. 
 

Bekijk de arrangementen

Bruiloften

Je zoekt een locatie die bij uitstek geschikt is om de mooiste dag van je leven onvergetelijk te maken? We waarderen het enorm dat je een kijkje komt nemen bij de mogelijkheden van Het Uilenbos in Lunteren. Want we doen het graag, bruiloften verzorgen. En wat hébben we er al veel mogen vieren in Het Uilenbos. Het moois van alles is: bij ons vier je je bruiloft niet zoals wij dat willen, maar zoals júllie dat willen. Het is jullie dag, het zijn jullie gasten, het is jullie budget. En met al deze dingen houden wij graag rekening.

 

 


Om je het kiezen wat makkelijker te maken hebben we mooie arrangementen voor je samengesteld. Hier kun je dus zelf dingen aan wijzigen naar eigen smaak en inzicht. We hebben alles op alles gezet om dit deel van je bruiloft betaalbaar te houden. Maar wij weten als geen ander ook welke elementen je nodig hebt om de dag onvergetelijk te maken. Daarom gaan we alleen voor kwaliteit. Dat próef je! Dat merk je eigenlijk aan alles. De sfeer, de aankleding, de toegankelijkheid.

Prachtig gelegen midden in de Lunterse bossen. Alleen de rit er naartoe is al een belevenis. Een plek, afgezonderd van alles, helemaal voor jullie en je gasten. Met ons als enthousiast team op de achtergrond. Een dag volledig tot je dienst. We zien er naar uit…

Het Uilenbos biedt mogelijkheden voor ieder gezelschap, van 20 tot 250 personen, voor elk deel van de huwelijksdag, van ceremonie tot uitgebreid diner en spetterend feest. Ontdek onze arrangementen en combineer zoveel je wilt!

 

Video file

Trouwen in de winter

Vier je je bruiloft in de wintermaanden, dan kun je trouwen in onze grote zaal. Wij richten deze knus en intiem in om er zo een heuse winterbruiloft van maken. Wij zorgen voor veel vuur, fakkels, openhaard, vuurkorven en warme chocolademelk met slagroom of een lekker glas glühwein. Het Uilenbos verandert voor jullie in een winterwonderland!

Geluidsinstallatie

Welk deel van Het Uilenbos je ook kiest, wij zorgen voor een goede geluidsinstallatie. Ook kunnen we overal een beamer en -scherm plaatsen. Hier rekenen we geen extra kosten voor. Indien gewenst verzorgen wij een achtergrondmuziekje. Maar wil je liever groots uitpakken en er écht een feest van maken, dan kun je altijd met een DJ bij ons terecht.

De ceremonie

Wanneer jullie trouwen bij Het Uilenbos, maak je gebruik van ons ceremonie-arrangement. De investering hiervoor is €1000,00. In ruil daarvoor ontvangen jullie: 
 

  • Verse boeketten in diverse maten in jullie stijl of kleur
  • Welkomstbord
  • Gebruik van spreekstoel, microfoon, muziek, box & beamer
  • Stoeltjes voor de gasten
  • Chesterfieldbank voor het bruidspaar
  • Eventueel extra aankleding in overleg 
     

Ook hebben we een samenwerking met stylingbureau Make My Day. We hebben met deze dames een unieke samenwerking om jullie dag onvergetelijk mooi te maken.

Kortom misschien is het eens goed dat jullie binnenkort de sfeer eens komen proeven. In een persoonlijk gesprek kunnen we jullie alles laten zien. Een bruiloft bij Het Uilenbos is hoe dan ook onvergetelijk. Onze gastvrijheid is een verademing en de locatie is uniek. Jullie kunnen een afspraak maken door een mail te sturen naar info@uilenbos.nl. We staan jullie graag te woord! 
 

Bekijk alle arrangementen